Körkort i Fokus – körskola i Göteborg

Den passionerade trafikskolan, som sätter kunden i centrum.
Våra ledord är kvalitet, säkerhet och kostnadseffektivitet.

Körkort i Fokus är en skola som erbjuder utbildning för B-körkort, Risk 1, samt handledarutbildning.

Vi är belägna mitt i Göteborg med närhet till både lugna och mer utmanande områden, så beroende på om du är nybörjare och vill starta från grunden eller om du är lite mer varm i kläderna och redo för lite större utmaningar så kan vi erbjuda båda. Vi anpassar oss helt och hållet till den nivå som Du befinner dig på.

När det gäller vår teoriutbildning så har vi introducerat en helt ny digital utbildningsplattform för körkortsutbildning (B-körkort). Här finns allt material du kommer att behöva under din utbildning, anpassat efter dina behov. Du kan välja att läsa och/eller lyssna på boken, se massor av filmer, höra på lärorika diskussioner samt göra mängder av roliga och intressanta övningar. Du kan också utmana dina kompisar eller andra elever runt om i Sverige på ”Körkortskampen”.

Att ta körkort är en kombination av att köra hemma, om så är möjligt, och på skolan.

Vi som körskola tar självklart det största ansvaret, men för att du som kund skall få en så effektiv utbildning som möjligt så ser vi gärna ett stort engagemang inte bara från dig som elev utan också från din handledare (Hon/han får sitta med hur ofta de vill i trafikskolebilen!).

Med gemensamma krafter och med körkortet i fokus skapar vi bra förutsättningar till att slutresultatet blir både kvalitetsmässigt bra men också så kostnadseffektivt som möjligt.

Att ta körkort är en stor händelse i en människas liv. Oftast är det ett minne som man bär med sig hela sitt liv, låt oss på Körkort i Fokus få vara delaktiga på denna resan och göra det till en bra upplevelse.